marți, 28 martie 2023

Victoriile turneului de dublu "Cupa Hoia - Trofeul Sport Play System"

 Ne bucurăm să anunțăm că sportivii noștri împreună cu partenerii lor de dublu au obținut 5 locuri pe podiumul premianților la turneul de tenis "Cupa Hoia - Trofeul Sport Play System" - un turneu de dublu care s-a desfășurat în acest weekend la Cluj Napoca (25-26 martie 2023).

Este o performanță remarcabilă și suntem mândri de jucătorii noștri pentru dedicarea și munca lor asiduă în antrenamente și competiții.

Cele mai frumoase vitorii sunt cele două locuri întâi câștigate la categoria 14 ani băieți de echipa formată din Plopeanu Mircea (TC Sun Alba Iulia) și Boldut Patrik (ACS Sergiu Carp Tennis Club) 


iar la categoria 16 ani fete de echipa formată din Briana Moldovan (TC Sun Alba Iulia) și Sofia Cătană (CSS Oradea).

Alte două victorii frumoase de locul 2 au fost obținute la 12 ani băieți de echipa formată din Chiorean David (TC Sun Alba Iulia) și partenerul lui Szekely Yannis (CS Marc Tenis) 

și la 14 ani fete de echipa formată din Dumitru Brandușa și Moldovan Chrissa (ambele jucătoare de la TC Sun Alba Iulia).

Locul 3 l-a obținut la 12 ani mixt echipa formată din Horșa Anamaria și Chiorean David (ambii jucători de la TC Sun Alba Iulia).

Locurile obținute sunt cu adevărat impresionante, având în vedere că la turneu au participat jucători și jucătoare cu experiență din întreaga țară. Echipele a fost capabile să joace la cel mai înalt nivel și să-și asume riscuri inteligente în momentele cheie ale competiției.

Această performanță este un rezultat al antrenamentelor intense și a adevăratei pasiuni pentru tenis. În plus, credem că această performanță nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor de joc, a întregii echipe de antrenori, a familiei și a prietenilor care i-au susținut de pe marginea terenului. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și pentru că ați fost alături de jucători pe tot parcursul competiției.

Aceste rezultate sunt o dovadă a angajamentului clubului nostru față de performanță, valori și disciplină. Suntem încrezători că sportivii noștri vor continua să strălucească în competițiile viitoare și că ne vor reprezenta cu mândrie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu