miercuri, 18 martie 2009

Invatarea accelerata

Foarte multi parinti mi-au cerut sfatul in ceea ce priveste imbinarea activitatii scolare cu cea a tenisului de camp. Daca tenisul este vazut ca o recompensa a faptului ca copilul invata bine la scoala obtinand rezultate care il multumesc pe el dar si pe parinti, atunci toti cei implicati au de castigat (copii, parinti, profesori, antrenori). Abilitatea de a juca tenis la fel ca si invatarea accelerata presupune practica si timp alocat!
Pentru ca dorim sa avem copii destepti si in acelasi timp si buni jucatori de tenis am postat azi un articol scris de Andy Szekely despre invatarea acelerata. Autorul spune ca a creat acest raport special pentru noi cu gandul ca a invata bine si eficient este un lucru valoros. Oricare din cele 8 principii descrise poate face diferenta in felul cum invata copiii nostrii. Andy ne recomnda sa le citim, recitim si sa le practicam. Mult succes!
Calin Moldovan

8 Greseli in invatarea accelerata

raport special Downloadeaza acum raportul special
” 8 Greseli in invatarea accelerata”



http://www.dezvoltarepersonala.ro/mindshapingblog/wp-content/themes/download/Andy_Szekely_raport_special_8_greseli_in_invatarea_accelerata.pdf

pentru a copia dati clic pe linkul de mai sus sau clic dreapta urmat de save link as.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu