marți, 19 februarie 2019

Tania Munteanu și Alexandra Moldovan (TC Sun Alba Iulia) – primele trofee la senioare

Tania Munteanu, Alexandra Moldovan, Cătălin Baciu, Mircea Plopeanu și Chrissa Moldovan au repezentat cu succes, în weekend-ul trecut, clubul “Tenis Club Sun” Alba Iulia la competiția de tenis de câmp “Cupa Napoca” (categoria 1) desfășurată sub egida Federației Române de Tenis (FRT), în localitatea Cluj-Napoca. Meciurile s-au disputat la două categorii de vârstă: 10 ani (masculin și feminin), seniori și senioare.
Talentatele Tania Munteanu și Alexandra Moldovan au jucat pentru prima dată în cariera lor la categoria de senioare. Ele s-au impus în fața celorlalte 8 jucătoare prezente la turneu și au jucat fantastic finala, Tania reușind să câștige meciul în două seturi.
La categoria 10 ani masculin, locul întâi a revenit lui Cătălin Baciu cu 5 victorii directe iar locul al treilea lui Mircea Plopeanu cu 3 victorii, pe un tablou de tip șah. La categoria feminină de 10 ani, Chrissa Moldovan s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, ea jucând pentru prima dată un turneu oficial al FRT alături de alte 7 jucătoare, această pozțiie însemnând și primele puncte obținute în clasamentul național.
Atunci când ai obiective importante, progresul zilnic este esențial. Rutina de zi cu zi reprezintă cheia acestui progres iar antrenamentele pun bazele succesului unui jucător de top. Felicitări jucătorilor pentru performanțele obținute la acest turneu de început de an, părinților și susținătorilor pentru încurajările și implicarea în dezvoltarea pe plan sportiv a acestor tineri și nu în ultimul rând felicitări antrenorilor care le sunt mereu aproape: Doru Brândușan, Bogdan Tronciu și Călin Moldovan”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentanta TC Sun Alba Iulia, un club consacrat de ani de zile în descoperirea și șlefuirea talentelor din “sportul alb” din arealul județului Alba.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu