marți, 1 octombrie 2019

Tenismenii Ștefan Bercu și Miruna Muntean – finaliști la “Trofeul Marc – Cupa Albalact”

Tenismenii Ștefan Bercu și Miruna Muntean (TC Sun Alba Iulia) au urcat pe podium la “Trofeul Marc – Cupa Albalact” la categoria 10 ani masculin și feminin, Ștefan Bercu câștigând competiția, iar Miruna Muntean a disputat finala.

“Trofeul Marc – Cupa Albalact”, turneu al Federației Române de Tenis, dotat cu premii constând în diplome și cupe, a fost organizat de CS Marc Tenis Cluj-Napoca.

Locul întâi la 10 ani masculin a fost adjudecat de Ştefan Bercu, favoritul numărul doi de pe tabloul de concurs, după trei victorii consecutive şi pe un tablou cu 12 jucători înscrişi la această categorie. Primul meci disputat cu Cosoiu Vlad (CS Marc Tenis) a fost câştigat în super tiebreak cu scorul de 4-2, 0-4, 10-6. În cel de-al doilea meci l-a întâlnit pe Condrea Raul (ACS A&A Tenis) şi l-a învins la un scor de 4-1, 4-2. Ştefan a s-a impus în finală cu un tiebreak în setul doi, învingându-l pe Bolduț Patrick (Sergiu Carp TC), favoritul nr. 3, cu scorul de 4-1, 5-4 (3).
La categoria 10 ani feminin unde s-a jucat pe un sistem de tip șah cu două grupe valorice, Miruna Muntean a reuşit să obţină locul secund în clasamentul final, fiind învinsă în finală, în super tiebreak, de Junchi Georgiana (CS Marc Tenis) cu scorul de 4-1, 2-4, 10-6. În grupa ei valorică, albaiulianca a obţinut locul întâi după cele două confruntări stabilite prin tragere la sorţi. În meciul cu Oltean Maria (CS Marc Tenis) a reuşit un scor frumos de 4-0, 4-2, iar la întâlnirea cu Mureşan Oana (ACS A&A Tenis) s-a impus cu scorul de 4-1, 4-0.
“Avem sportivi buni şi ambiţioşi care se antrenează alături de antrenori dedicaţi. Sperăm că acest sport, tenisul de câmp, să le aducă cât mai multe premii şi să-i ajute să devină mai buni şi performanţi în carierele lor viitoare. Felicitări sportivilor pentru trofeele câştigate şi mult succes la competiţiile ce urmează”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia, un club deja consacrat la nivel național prin rezultatele obținute.
Stefan Bercu

Stefan Bercu


Miruna Muntean

Miruna Muntean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu