marți, 30 iunie 2020

Primul turneu de juniori, BT Tennis Cup 3


            Încet, încet, sportivii și-au reluat antrenamentele și s-au pregătit pentru primele competiții organizate în acest sezon de vară. Comisia de Competiții a Federației Române de Tenis a decis reluarea competițiilor din Calendarul Intern al FRT începând cu turneele din data de 27 Iunie 2020.
Primul turneu de juniori din circuitul național FRT, BT Tennis Cup 3, s-a desfășurat la Cluj Napoca la baza sportivă Winner's în acest weekend și a avut un număr record de participanți: peste 140 de jucători. Au fost 3 zile pline de meciuri, așteptate după o pauza competițională atât de lungă. 
Competiția s-a ținut doar la categoria de simplu, feminin și masculin: 10, 12,14 și 18 ani. Măsurile de prevenire și protecție pentru toți participanții au fost prioritare, toți cei care au participat la competiție au fost verificați, conform reglementărilor sanitare în vigoare.
Meciurile s-au desfășurat după sistemul ”cel mai bun din trei seturi, cu Match Tie-break (10 puncte) în setul decisiv”. Această decizie este valabilă pe perioada în care competițiile se desfășoară potrivit recomandărilor Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății cu privire la asigurarea condițiilor de disputare în siguranță sanitară a activității sportive și a competițiilor.
De la Tenis Club Sun din Alba Iulia au participat la competiție un număr de 9 sportivi: Moldovan Chrissa, Dumitru Brândușa, Manu Alexandru, Plopeanu Mircea Nicolas, Moldovan Briana, Pușcău Maria, Moldovan Alexandra, Manu David și Gligor Răzvan.
David Manu a obținut un binemeritat locul 1 la categoria 18 ani iar fratele lui, Alexandru Manu, locul 2 la categoria 12 ani. 

            Competitivitatea este o cerință pentru a deveni un jucător de tenis de succes. Este baza motivației de a munci din greu pentru a îmbunătăți abilitățile și a concura pentru a câștiga. Sportivii de la clubul nostru s-au adaptat la acest nou început și au reușit să facă față emoțiilor dificile mai intense din timpul competiției. 
https://ziarulunirea.ro/tenismeni-de-la-tc-sun-alba-iulia-la-prima-competitie-post-pandemie-talentatul-david-manu-s-a-impus-la-categoria-under-18-635653/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu