vineri, 3 iunie 2016

Tenismena Alexia Mărginean (TC Sun Alba Iulia), noul lider în clasamentul FRT la categoria 10 ani

După rezultatele realizate în ultima perioadă, tenismena Alexia Mărginean (TC Sun Alba Iulia) este noul lider în clasamentul Federaţiei Române de Tenis, la categoria feminin, 10 ani.
Alexia Negrescu (Alba Iulia), Alexia Mărginean (Aiud) şi Alexandra Neacşu (Rm. Vâlcea), sportive ale clubului albaiulian Tenis Club Sun, s-au întors acasă victorioase după ce au luat aurul la două competiţii importante din ţară.
Alexia Sendy Negrescu a câştigat locul 1 la competiţia „Cupa Jarex Filtertechnik”, la categoria 12 ani feminin desfăşurată în localitatea Cisnădie, judeţul Sibiu.  Alexia Mărginean şi Alexandra Neacşu au concurat la categoria de vârstă 10 ani în cadrul turneului „Cupa de vară a Municipiului Bucureşti”. Cele două jucătoare au făcut echipă pentru proba de dublu feminin şi au obţinut locul 1.
Ambele jucătoare, cu un parcurs în clasamentul naţional de excepţie, au reuşit să se califice pe un tablou cu 20 de jucătoare şi în finala de la simplu. Alexandra Neacşu a obţinut locul 1 iar Alexia Mărginean locul 2.
„Felicitări fetelor şi antrenorilor pentru aceste rezultate, mulţumiri părinţilor pentru încurajare şi susţinere. O felicităm pentru munca depusă şi pentru rezultate pe Alexia Mărginean care începând cu această lună este noul lider în clasamentul naţional feminin de 10 ani.”, spune Cristina Moldovan, reprezentantul TC Sun Alba Iulia.
Cele două jucătoare Alexia Marginean şi Alexandra Neacşu vor juca împreună începând cu 20 iunie, la Campionatul Naţional pe Echipe şi apoi, din 27 iunie, la Campionatul Naţional Individual de vară, la Centrul Naţional de Tenis de la Bucureşti.

http://ziarulunirea.ro/foto-tenismena-alexia-marginean-tc-sun-alba-iulia-noul-lider-in-clasamentul-frt-la-categoria-10-ani-376644/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu